ANISE

ANISE is een bedrijf in de detailhandel, gespecialiseerd in het maken en verkopen van handgemaakte producten. In ons diverse aanbod bieden we je o.a. vilten hoezen, portemonnee’s en muur slingers gemaakt van landkaarten. In onze webshop en incidenteel op markten en in winkels, vind je onze stijlvolle en mooie ontwerpen. Daarnaast maken we ook producten op bestelling. Door je eigen ideeën en wensen naar ons te mailen, maken wij in overleg met jou, jouw unieke product! Wij staan open voor toffe samenwerking of bedrijven die onze producten willen inkopen. Voor meer informatie en vragen, mag je Anisa vrijblijvend mailen naar: info@anise.nl.

OWNER & FOUNDER

Hi! Anisa is mijn naam. Je kunt mij vinden in Apeldoorn waar ik woon samen met mijn man. Vanuit ons huis ben ik aan het werk voor deze webshop. Ik maak producten, doe de administratie, fotografie, webbeheer, social media en meer! Het leuke aan dit werk is dat ontzettend veelzijdig is en ik me nooit hoef te vervelen. Mijn man is naast part-time personeelsadviseur ook ondernemer. Hij promoot muziek via zijn muziekblog en YouTube Kanaal.
Sinds 16 februari 2016 bestaat ANISE officieel in de registers van de kamer van koophandel. Daarvoor was deze naam besteld als hobby. Het begon met het pimpen van potjes en flesjes met kantjes en strikjes. Dit groeide uit tot een bedrijf met kwalitatieve, stijlvolle en professionele producten. Met veel plezier en toewijding werk ik (bijna) elke dag aan ANISE. Ik hoop je blij te maken met de producten die ik maak. Geniet ervan!