Hi! ANISE Webshop Handgemaakt Interieur Lifestyle Vilt Leer

Hi!

Hi!

Misschien heb je m’n merk, ANISE, voorbij zien komen op Instagram, Facebook of elders. Misschien heb je ook de webshop wel bekeken. Dan weet je dat ik handgemaakte producten ontwerp van meestal vilt en leer. Misschien weet je ook dat mijn producten in de winkel liggen bij Pistache Zwolle en ik samenwerk met Mooi-makers, maar wie is nou het gezicht erachter? Wie schrijft al die social posts? Wie maakt die foto’s? Nou, dat ben ik!

Hi! My name is… Anisa. Anisa met een ‘a’ aan het einde. Het merk ANISE spreek je uit op zijn Engels en is afgeleid van (ster)anijs. Verwarrend? Ja, dat snap ik volledig! Ik word vaak Anise genoemd of mijn bedrijfsnaam is in een factuur omgedoopt tot mijn roepnaam. Toch koos ik ervoor om ANISE haar naam te geven zoals die is. Ik zal je uitleggen waarom.
Mijn ouders die mij Anisa noemden, noemden mij ook graag Anijsje m’n meisje. Klinkt zoet he? Net zo zoet als de anijsmelk die ik kreeg van mijn vader als ik niet kon slapen. Wat vaker voorkwam, want ik was liever wakker dan slapende (vooral ’s avonds). Ik wilde mijn bedrijf een naam geven die voor mij persoonlijk iets betekende. Dan is anijs een zoete herinnering én een snel gevonden naam. Voilà!

Nu je dit weet is die verwarring echt niet meer nodig. ANISE is Engels en het merk dat hangt aan mijn producten en Anisa is mijn naam. Achternaam? Bongaards. Maar niet meer voor lang! 12 augustus 2017 trouw ik met mijn grote liefde Rufus, mijn roodharige verloofde. We wonen samen in het pittoreske Apeldoorn in een schattig, klein appartementje van zo’n 50 m2. Een uitdaging wanneer je allebei veel thuis werkt en leeft, als je het mij vraagt. Gelukkig gaat dat hartstikke goed en zien we ontzettend uit naar onze grote dag. Wellicht schrijf ik een keer een blog over onze bruiloft en de lifestyle / styling producten die ik daarvoor heb gekocht. (Note to self: Idee voor een blogpost: opschrijven!)

Als creatief ondernemer ben ik niet alleen creatief met vilt en leer. Nee. Écht niet. Ik zing, speel piano, kook graag (eet ook graag), maak foto’s en daarnaast volg ik de opleiding tot hairstylist. Hierin leer ik het kappersvak én uiteindelijk ook het creëren van bruids- en gala kapsels. Wat ik met mijn opleiding wil, is nog één grote vraag. Gelukkig heb ik nog zo’n 2 jaar om dat uit te zoeken. Genoeg tijd daarvoor dus.

Voor nu stort ik me flink op ANISE. Passie is daarin flink aanwezig en het houdt voorlopig nog niet op. Mocht je op de hoogte willen blijven van alle ontwikkelingen binnen ANISE, houdt dan de blog in de gaten of volg ANISE op Instagram en/of Facebook.

Een fijne dag gewenst!

Liefs,
Anisa

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.