Waarom Bloggen??

Nóg een blogger, maar waarom?

Nóg een blogger, maar waarom?

Waarom bloggen? Een hele goede vraag waarvan ik denk dat deze vast bij je opgekomen is nu je ziet dat ik ook een blog ben gestart. Ik ga het je haarfijn uitleggen, maar mag ik eerst even je aandacht voor iets anders?

Het is februari 2017, de eerste van de maand. Vorig jaar op 16 februari ging ik naar de KVK om ANISE officieel in te laten schrijven. Van mijn hobby, die zich al zo’n twee jaar voortzette, wilde ik iets serieuzers maken. Iets officieels, iets professioneel, iets van betekenis. Een betere webshop met een goede lay-out, die werkt én leuk is om te zien, een BTW-nummer om serieus genomen te worden bij groothandels en een KVK om professioneler over te komen. Dit alles om mijn droom steeds meer werkelijkheid te laten worden. Wat die droom is? Ik ben een ontzettend creatief persoon op allerlei gebieden. Iets té creatief om dit voor mezelf te houden. Ik kan immers zo veel tassen, mandjes, sleeves en slingers niet kwijt in mijn kleine appartementje van 50m2!

Ik zing, maak, ontwerp, creëer, bedenk, kook, naai, knip & stijl: noem het maar. Dit wilde ik zó graag delen dat ik de producten die ik al langere tijd maakte openbaar ging maken. Met jullie. En dit is afgelopen jaar gelukt! Ik heb ervan genoten zo veel blije klanten te zien en te horen. Klanten die blij zijn met de producten die ik, soms op maat, voor ze maak. Dus dankjulliewel! Dank dat ik mijn creativiteit met jullie mag delen en dat jullie dit zo leuk vinden. More to come!

Zoals nu dus bloggen. Maar waarom bloggen? Omdat ik graag schrijf en dit graag deel. Omdat ik jullie graag beter wil leren kennen en om iemand te leren kennen, steek je vaak eerst je hand uit om jezelf voor te stellen. Omdat ik graag tips, creativiteit, mooie foto’s met jullie wil delen, waar je ook echt iets aan hebt. En ook omdat, laten we eerlijk zijn, Google houdt van webshops die bloggen. Zo word ANISE wellicht beter gevonden op Google en mag ik hopelijk nog meer van mijn creativiteit delen met de wereld.

Goede redenen? Of jaag ik je nu in het harnas? Ik hoop van je te horen middels deze ‘waarom bloggen’ blog, je beter te leren kennen en te delen in van alles en nog wat!

Liefs,
Anisa (de naam achter het merk ANISE (<it’s English))

P.s. Hadden jullie de kortingsactie al gezien? Omdat mijn webshop deze maand een jaar bestaat ontvang je deze hele maand 20% korting op je bestelling. Gebruik daarvoor de code ‘jarig’. Check bijvoorbeeld de iPad Sleeves en Laptop Sleeves. Enjoy!